• Neem contact op
 • Ontwerpen, bouwen, inspecteren en onderhouden

  Wat we doen

  Wij reduceren drukken van 80bar tot 30mbar en alles dat daartussen zit. Voor het reduceren van drukken van verschillende mediums bieden wij verschillende oplossingen op het gebied van gas, water en stoom. Binnen de ‘standaard’ oplossingen van district-, aflever- en ontvangststations bieden wij bij Control Systems ook maatwerk oplossingen. Hierbij kan gedacht worden aan meerdere gasstraten, open eind leveringen, hogedruk aansluit stations en stand alone meteropstellingen voor lage drukken. Naast deze vaste stations hebben wij ook mobiele oplossingen die drukken kunnen reduceren van 16bar tot 30mbar.

  Ontdek onze expertises

  Energieoplossingen op maat

  Klant centraal

  Voor wie we doen wat we doen

  Onze klanten zijn de reden van ons bestaan. Wij vinden het dan ook belangrijk om ze persoonlijk te leren kennen. Alleen als we weten wat hen beweegt, kunnen we ze helpen om verder te komen. Al doende kunnen we de verbindende schakel vormen in de energie-transitie met duurzame lange-termijn oplossingen. Iedere samenwerking en elk project heeft dan ook een extra lading: hoe kunnen we onszelf en onze oplossingen blijven verbeteren zodat opdrachtgevers profiteren van toekomstbestendige oplossingen.

  Veilig & duurzaam vooruit

  Regeltechniek

  Samen met de opdrachtgever stellen we vast welke eisen er aan het eindproduct gesteld moeten worden en hoe we dat gaan realiseren. Op basis van wettelijke normen produceren en bouwen we uw station, waarbij veilig werken hoog in ons vaandel staat: ‘we werken veilig of we werken niet’. Ons productieproces is zo duurzaam mogelijk ingericht, waardoor onze beperkte afvalstromen voor 99% hergebruikt worden en ca. 100 zonnepanelen ervoor zorgen dat we bijna geheel CO2-neutraal werken.

  3D Ontwerpen

  Door de mogelijkheid om stations in 3D te ontwerpen worden doorsnedes en aanzichten voor een groot deel door het softwareprogramma gegenereerd. Dit reduceert het risico op fouten tot het minimum. Ook de materialen kunnen hierdoor nauwkeuriger besteld worden wat ons snijverlies en afval minimaliseert. Wanneer er wijzigingen aangebracht worden in het ontwerp zien onze engineers direct wat dit voor invloed heeft op de installatie en of de stromingen eventueel beïnvloed worden.

  Energieoplossing op maat? Daag ons uit!

  Neem direct contact op met een van onze engineers en ontdek wat wij en ons specialistische dienstenpakket voor jou en jouw uitdaging kunnen betekenen.

  Wij werken o.a. voor