• Neem contact op
 • Gasregeltechniek

  Voor het reduceren, verdelen, bewaken en meten van gassen, heeft Control Systems verschillende oplossingen van aardgas, stikstof tot CO2. Hierbij kunnen we drukken reduceren van 80bar tot 30mbar naast het reduceren van gasdrukken kunnen we deze ook verdelen naar verschillende productieprocessen door meerdere gasstraten door onze stations te laten voeden. Neem direct contact op, bespreek de maatwerk energieoplossing met een van onze engineers en ontdek wat wij voor uw uitdaging op het gebied van gasregeltechniek kunnen betekenen!

  Onze deskundigheid

  Mobiel gasregelstation

  Gasregeltechniek in de praktijk

  Gasstation in een peperbus

  Pijpstukken op maat

  Specialistisch laswerk

  Ook vervaardigen wij pijpstukken voor meterverkleiningen en behoren aanpassingen in het gasregelstation en pijpwerk onder het station tot ons specialisme. Uiteraard verzorgen wij alle oppervlaktebehandelingen waaraan uw pijpleidingen moeten voldoen. Diverse pijpstukken worden in onze werkplaatsen geprefabriceerd en bij onze klanten gemonteerd.

  Revisie van regelaars

  Ook voor het reviseren van regelaars ben je bij ons aan het juiste adres. Wij repareren regelaars die niet meer voldoen aan de huidige eisen zoals regelnauwkeurigheid, veiligheid en betrouwbaarheid en we zorgen dat de regelaars hun werk weer optimaal kunnen doen.

  Energiebehoefte

  Voor het bewaken van de gaskwaliteit van bijvoorbeeld Biogas installaties leveren wij bewakingsstations die garanderen dat de geleverde gaskwaliteit voldoet aan de eisen van de netbeheerder om te mogen invoeden in het regionale aardgasnet. Om de energiebehoefte in kaart te brengen levert Control Systems gasstations die het verbruik kunnen meten. Deze kunnen worden uitgevoerd met een EVHI (elektronisch volume herleidingsinstrument).

  Mobiele oplossingen

  Control Systems heeft de beschikking over meerdere mobiele gasregelunits. Zo kan je bij calamiteiten of onderhoudswerkzaamheden deze mobiele noodsets inzetten om de leveringsonderbreking tot een minimum te beperken. Deze mobiele stations zijn zeer breed toepasbaar en zijn in staat om inlaatdrukken van 2,5 tot 16 bar te reduceren tot een minimum van 30mbar met een capaciteit van maximaal 2500M3 daarnaast worden deze mobiele stations geleverd met verschillende in- en uitlaataansluitingen zodat je bij het aansluiten niet voor verrassingen komt te staan.

  Energieoplossing op maat? Daag ons uit!

  Neem direct contact op met een van onze engineers en ontdek wat wij en ons specialistische dienstenpakket voor jou en jouw uitdaging kunnen betekenen.

  Meer over Control Systems

  Warmte

  Maatwerk

  Over ons

  Wij werken o.a. voor