• Neem contact op
 • Maatwerk

  Bij Control Systems ligt de focus op het leveren van het ideale regelstation voor elke klant en ieder project. Wij stellen alles in het werk om jouw wensen te vertalen naar een kwalitatief hoogwaardig en veilig product. Uitgangspunten bij het ontwerp zijn met inachtneming van de volgende normen:

  • Kostenbesparing
  • Ruimtebesparing
  • Geluiddempend
  • Duurzaamheid
  • Milieu-ontlastend.

  Onze deskundigheid

  Turn Key projecten

  Ook profiteren van een maatwerk project?

  Neem dan nu contact op om jouw uitdaging persoonlijk en op maat te bespreken.

  Drukvaten op maat

  Bij Control Systems hebben wij jarenlange ervaring met alle soorten van drukken in verschillende installaties. Binnen ons portfolio ontwerpen en bouwen we naast volledige stations en installaties ook verschillende type drukvaten voor zowel onze eigen stations, als onderdeel van installaties voor derden zowel voor gas als stoominstallaties. Deze drukvaten ontwerpen en bouwen wij volgens de PED certificering onder de ISO9001.

  Regeltechniek op maat

  Overslagstation (OS)

  Turn Key projecten

  Een deel van onze kracht ligt in het feit dat wij als onderdeel van de Van Voskuilen Groep flexibel beroep kunnen doen op de kennis en kunde van verschillende specialistische zusterondernemingen. Hierdoor kan Control Systems Turn Key projecten aanbieden waar zowel stationsbouw, als de installatie en het onderhoud op het bestaande leidingnet volledig wordt verzorgd.

  Energieoplossing op maat? Daag ons uit!

  Neem direct contact op met een van onze engineers en ontdek wat wij en ons specialistische dienstenpakket voor jou en jouw uitdaging kunnen betekenen.

  Meer over Control Systems

  Gas

  Warmte

  Over ons

  Wij werken o.a. voor