Innovaties

Scroll

Innovatieve ontwikkelingen

Ook de afdeling gasregeltechniek van Van Voskuilen Control Systems richt zich op innovatieve ontwikkelingen binnen de branche. Voor elke vraag proberen wij een oplossing te vinden. Vaak leidt dit tot mooie projecten, waarbij we samen met onze opdrachtgever een nieuwe weg inslaan binnen de gaswereld.

Contact opnemen

Gasstation in een peperbus

Een goed voorbeeld hiervan is het plaatsen van een gasstation in een peperbus. Onze relatie geeft de voorkeur aan deze behuizing, omdat het een vriendelijkere uitstraling heeft dan de ouderwetse gaskast. Daarnaast kan de peperbus voor meerdere doeleinden worden gebruikt, zoals bijvoorbeeld reclameboodschappen. De belangrijkste reden is echter dat de peperbus minder ruimte in beslag neemt, waardoor meer parkeergelegenheid ontstaat. Om dit mogelijk te kunnen maken, is een afwijkende maatvoering van het station vereist. Precisiewerk dat alleen tot stand komt door vakmanschap. Van Voskuilen Control Systems levert dit vakmanschap en biedt u altijd de juiste oplossing!

Dubbelstraats installatie

Een ander voorbeeld is het bouwen van een mobiele gasinstallatie. Dit is een dubbelstraats installatie 2500Nm3/h, opgebouwd in een kleine aanhanger die op vrijwel elke locatie kan worden ingezet. Deze installatie is voorzien van slangen en verlopen. Het gasstation wordt gebruikt tijdens stoppelklussen of bij calamiteiten. Door het inzetten van de mobiele noodinstallatie kan de gasleiding gedurende de werkzaamheden onder druk blijven staan en ondervindt de eindgebruiker dus geen hinder van de uit te voeren werkzaamheden.

Wij werken o.a. voor :