Opleidingen & Leertrajecten

Scroll

Erkend leerbedrijf

Onze afdeling Control Systems is erkend als leerbedrijf. We hebben contact met diverse technische vmbo- en mbo-scholen in de omgeving.

Stageplaats

Leerlingen die een vmbo-opleiding volgen, bijvoorbeeld op het gebied van installatietechniek of als constructiebank-werker, bieden wij een stageplaats aan. Op deze manier kunnen de leerlingen praktijkervaring opdoen. Bij goed functioneren en het behalen van het diploma is er zelfs uitzicht op een dienstverband. Om in aanmerking te komen voor een stageplaats bij Van Van Voskuilen Control Systems moeten leerlingen wel een functiegerichte BBL-opleiding tot minimaal niveau 3 volgen, bijvoorbeeld de opleiding mbo Metaalbewerken. Ook is het van groot belang dat leerlingen goed kunnen lassen. Wij ondersteunen de leerlingen hierin door hen lascursussen te laten volgen (van niveau 1 tot en met niveau 4).

Een toekomst in de Gasregeltechniek

Een goed voorbeeld van het opleiden van leerlingen in onze eigen productiehal is een achttienjarige medewerker die de functie van Leerling-Monteur Meetleidingen vervult. Hij volgt een BBL-opleiding op niveau 2 en gaat daarbij één dag in de week naar het mbo. Inmiddels is hij anderhalf jaar werkzaam voor Van Voskuilen Control Systems en bouwt nu al zelfstandig zijn eigen installaties. Dit is mede mogelijk door de interne ondersteuning die hij tijdens zijn dagelijkse werkzaamheden krijgt van de praktijkbegeleider en collega’s. Daarnaast stimuleren wij de opleiding gasstationstechniek van KIWA voor de verdere ontwikkeling binnen onze branche.

Door bewust en gericht op te leiden, willen we jonge medewerkers in de Gasregeltechniek een goede toekomst bieden en dit ook waarborgen.

Neem contact op

Wij werken o.a. voor :