• Neem contact op
 • Kennismaken

  Wij zijn Control Systems

  Gespecialiseerd in toekomstbestendige energieoplossingen door middel van regeltechniek op maat. Wij ontwerpen, bouwen, installeren en onderhouden meet- en regelstations in heel Nederland (en zelfs daarbuiten) vanuit onze uitvalsbasis met productiehal in Woudenberg. Uiteraard verzorgen we ook het benodigde leidingwerk om de gas meet- en regelstations aan te sluiten. Neem direct contact op met een van onze engineers om jouw uitdaging te bespreken.

  Wij staan voor

  Kwaliteit

  Veiligheid

  Duurzaamheid

  Onze missie

  Altijd de beste oplossing voor jouw energievraagstuk

  Samen met opdrachtgevers en samenwerkingspartner op basis van gelijkwaardige en duurzame relaties op zoek gaan naar de best passende oplossing om een duurzame maatschappij mede mogelijk te maken, én vorm te geven.

  Dit is het team

  Maak kennis met onze mensen

  Ons team bestaat uit een verzameling hooggekwalificeerde foto-lassers en (meetleiding)monteurs, ondersteund door creatieve engineers en gefaciliteerd door logistieke deskundigheid.

  Jan Delleman

  Directeur
  033 – 286 66 85

  Marcel van Veldhuisen

  Manager sales
  033 – 286 66 85

  Martijn Postma

  Engineer
  033 – 286 66 85

  MVO

  CO2-reductie & ketenparticipatie

  Control Systems houdt rekening met haar maatschappelijke verantwoordelijkheid, onder andere door reductiedoelstellingen te bepalen en maatregelen te nemen om deze doelstellingen te behalen. Daarnaast neemt Van Voskuilen (Control Systems) actief deel aan meerdere keten- en sector initiatieven, omdat wij het belangrijk vinden om gezamenlijk met andere partijen na te denken over CO2-reductie. Kennis delen is hierbij belangrijk, inspirerend en leerzaam.

  Waar komen we vandaan?

  De geschiedenis van Control Systems

  De Van Voskuilen Groep is sinds 1964 actief in de wereld van kabels en leidingen en uitgegroeid tot een krachtige en toonaangevende speler. Control Systems is een zelfstandig onderdeel van de Van Voskuilen Groep en ontwerpt, bouwt en onderhoudt al sinds 1998 gasregel- en meetstations voor onder andere netbeheerders, overheid en industrie in Nederland en daarbuiten.

  Wij werken o.a. voor