• Neem contact op
 • Kwaliteit

  Onze regelstations worden ontworpen en gebouwd overeenkomstig met de NEN1059 en of de NEN2078. De laswerkzaamheden die wij uitvoeren vinden plaats volgens de NEN12732. Ons productieproces wordt gekenmerkt door een aantal vaste controle stoppunten. tijdens deze stoppunten controleert de chef werkplaats aan de hand van de ontwerptekening, of het regelstation voldoet aan de ontwerpeisen. Wij bouwen al onze installaties spanningsvrij op in zwart staal, zodat je zorgeloos componenten kunt losdraaien en kunt vervangen door nieuwe componenten. Ook profiteren?

  De stations

  Onze stations zijn van de hoogste kwaliteit. Doordat we al onze producten piece-by-piece produceren en opbouwen, realiseren we installaties die spanningsloos zijn. Onze installaties kunnen daardoor moeiteloos 50 jaar gebruikt worden, waarbij de aan slijtage onderhevige delen, eenvoudig en zonder veel energie verwisseld kunnen worden.

  De processen

  Onze processen zijn grotendeels gebaseerd op Lean-principes waarbij elke productiestap gecontroleerd wordt, voordat de volgende geïnitieerd wordt. Hierdoor zijn we niet alleen in staat om bijna altijd foutloos te produceren, maar ook onze leverbeloftes getrouw na te komen.

  De houding

  In onze proactieve manier van handelen staan de wensen van de klant/opdrachtgever en de behoefte van de eindgebruiker centraal. Op basis van de maatwerk specificaties wordt een ontwerp gemaakt en na akkoord een even betrouwbare als toekomstbestendige installatie gebouwd.

  Meer over Control Systems

  Bekijk ook onze andere pijlers

  Duurzaamheid

  Veiligheid

  Meer over ons

  Wij werken o.a. voor