Welkom bij Van Voskuilen Control Systems

Scroll

De wereld van kabels en leidingen

We begonnen in 1964 met niets en zijn uitgegroeid tot een krachtige, toonaangevende speler in de wereld van kabels en leidingen. Actief in heel Nederland.

Kennismaken

Sterk

Wij leveren hoge kwaliteit, bieden een uitstekende service en werken op een veilige manier. Voor onze opdrachtgevers zijn we een proactieve en betrouwbare partner met wie het prettig samenwerken is. We streven naar gelijkwaardige en duurzame relaties om op deze manier ons werkpakket te stabiliseren. De continuïteit van het bedrijf vinden wij erg belangrijk. Als familiebedrijf koesteren we onze zelfstandigheid. Voor nu en in de toekomst. Daarmee bieden we onszelf, onze werknemers en onze ketenpartners zekerheid. 

Sociaal

Meer dan 500 gepassioneerde, goed opgeleide en ambitieuze mensen vormen samen één krachtig team. Iedereen is belangrijk en iedereen krijgt de kans om zichzelf te ontwikkelen. Verschillen mogen in ons bedrijf, maar we zijn één familie. Dat betekent dat we zorg hebben voor elkaar en een ander respecteren. Discussies voeren we intern, naar buiten zijn we eenduidig. 

Ons KVM beleid

Innovatief

We zijn niet de grootste, maar willen wel de beste zijn. Daarom zoeken wij voortdurend naar innovatieve en duurzame oplossingen. Wij staan ervoor open om, samen met onze relaties, nieuwe ontwikkelingen in onze branche te onderzoeken en met minimale risico’s onze werkzaamheden uit te breiden.  

In al onze bezigheden staan onze opdrachtgevers en de eindgebruikers centraal. 

Wij werken o.a. voor :